Elk kind is uniek en daarom voor mij een uitdaging om ze te fotograferen. Mijn kracht is het karakter van uw kind terug te laten komen in mijn foto’s.

Waar

Het is mogelijk in de studio, maar ook buiten.

Het strand of het bos, is een prachtige omgeving om foto’s te maken. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van het weer, met regen zullen we de shoot moeten verplaatsen of uitwijken naar de studio.

Buitenlocatie: omgeving Nootdorp Zoetermeer, Rijswijk, Leidschendam westland, Delft, ‘s Gravenzande, Maassluis, Wateringen, Wassenaar, Oegstgeest,  Zuid Holland

In de studio, zullen we de shoot meer “stylen” ik heb genoeg accessoires om het naar uw wens te maken. Ook mag u verschillende setjes kleding meenemen. Niet teveel, kinderen vinden het niet leuk om te verkleden! Neem ook zijn/haar favoriete speelgoed en knuffel mee, dit om ze op hun gemak te krijgen maar ook kan het gebruik worden tijdens de shoot.

Waar we de shoot ook doen het is voor mij belangrijk het gezellig te hebben met het kind. Ze moeten niets behalve zichzelf zijn. Ik probeer aan te voelen, met hulp van u, om te doen wat juist is. Rustig aan, juist heel druk of een middenweg.

Tijd

De kindershoot zal maximaal een uur duren, voor kinderen is dit lang genoeg.

Kosten

Zie de prijslijst.