Elk kind is uniek en daarom voor mij een uitdaging om ze te fotograferen. Mijn kracht is het karakter van uw kind terug te laten komen in mijn foto’s.

Waar

Omgeving Nootdorp Zoetermeer, Rijswijk, Leidschendam westland, Delft, ‘s Gravenzande, Maassluis, Wateringen, Wassenaar, Oegstgeest,  Zuid Holland

Het is mogelijk in de studio, maar ook buiten of bij u thuis. Zeker als uw kind al een beetje kan spelen is het heel leuk om de shoot aan huis te doen. Uw kind laten spelen met zijn spulletjes of knuffelen met zijn knuffel en daar mooie herinneringen van maken.

Maar ook het strand of het bos, is een prachtige omgeving om foto’s te maken. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van het weer, met regen zullen we de shoot moeten verplaatsen of uitwijken naar de studio.

In de studio, zullen we de shoot meer “stylen” ik heb genoeg accessoires om het naar uw wens te maken. Ook mag u verschillende setjes kleding meenemen. Niet teveel, kinderen vinden het niet leuk om te verkleden!

Waar we de shoot ook doen het is voor mij belangrijk het gezellig te hebben met het kind. Ze moeten niets behalve zichzelf zijn. Ik probeer aan te voelen, met hulp van u, om te doen wat juist is. Rustig aan of juist heel druk of een middenweg.

Tijd

De baby- of kindershoot zal maximaal een uur duren, voor kinderen is dit lang genoeg.

Kosten

Zie de prijslijst.