Pret met de taart, van top tot teen helemaal onder en daarna ook nog in bad!

Waar

De cake smash shoot vind plaats in de studio in Nootdorp

Makkelijk aan te rijden vanuit: Nootdorp Zoetermeer, Voorburg, Rijswijk, Leidschendam westland, Delft, ‘s Gravenzande, Maassluis,  Zuid Holland

Voorbereiding

Voor de cake smash shoot kiezen we van te voren:

– De achtergrond , u kunt dezelfde stijl doen als op 1 van de foto’s,  of u kunt  de foto’s combineren Maar eigen ideeën mag ook zeker!

– Ballonnenboog, Er kan nu ook gekozen worden voor een ballonnenboog, kleuren naar eigen keus. Kan aan het thema/kleur aangepast worden.

– De taart , de kleuren zijn geheel uw eigen keus, of u laat de taartenbakster de taart aan het thema aanpassen. Ook kunt u ervoor kiezen om een 1 of 2 op de taart te zetten, bloemen, balletjes of sterren zijn ook mogelijk  het is helemaal aan u. Heeft u een ander idee voor een taart, geef het aan. Ideeën zijn altijd welkom.

– De kleding,  mag zelf meegenomen worden of uitgekozen worden uit mijn eigen assortiment.

Dit doen we van te voren al afspreken zodat de studio helemaal klaar staat op het moment van de shoot.

Ik heb handdoeken en washandjes klaar liggen, voor als de shoot klaar is. Hou er alleen wel rekening mee dat je als ouders zijnde waarschijnlijk zelf ook niet schoon blijft!

Accessoires

Ik heb zelf tutu’s, jurkjes, kettingen haarbandjes pakjes, bretels, hoedje. U kunt hier gebruik van maken.

Tijd

De cake smash shoot zal een uur duren, soms iets langer (als het kind nog even moet ontdooien) en soms wat korter (als de taart te snel gegeten wordt)

Drieluik ONE

voordat we met de Cakesmash beginnen kunnen we nog een drieluik maken van de letters ONE (zie galerij) dit is inbegrepen in de prijs, het is eigen keuze om het wel of niet te doen.

Baddersessie

Nadat er niets meer over is van de cake, is het mogelijk om ook een paar foto’s te maken in bad. Niets is leuker na het kliederen met de cake om daarna nog even te spelen in bad. Kan je ook gelijk schoon naar huis!

Kosten

Zie de prijslijst.