Een zwangerschapsshoot wordt eigenlijk altijd ingepland wanneer u tussen de 32 en 36 weken zwanger bent. Uw buik is dan het mooist en dus helemaal ‘fotoshoot-waardig’! Natuurlijk zal er gezamenlijk overleg plaatsvinden, zodat ik de tijdens de fotoshoot volledig rekening kan houden met de wensen. Sommige willen eigenlijk niet op de foto, maar wel een mooie herinnering aan de zwangerschap… Laten we in ieder geval een opgelaten gevoel voorkomen door duidelijke afspraken te maken en de wensen voorop te stellen.

Waar

Mijn eigen studio in Nootdorp biedt geweldige mogelijkheden.

De studio zit in Nootdorp, dat zit in de omgeving van Zoetermeer, Rijswijk, Leidschendam westland, Delft, ‘s Gravenzande, Maassluis, Wateringen, Wassenaar, Oegstgeest,  Zuid Holland

Jurken

ik ben nu nu ook in het bezit van een aantal mooie jurken en doeken die speciaal voor de zwangerschapsfotografie gemaakt zijn. Bekijk mijn portfolio of mail voor informatie.

Voorbereiding

Let op uw outfit. Geen broek met zwangerschapsband erin, een gewone BH is vaak mooier, let op dat de kleding niet te strak zit.

U mag verschillende setjes kleding meenemen en eigen accessoires maken het ‘eigen’ foto’s. Eigen inbreng geeft vaak een uniek karakter aan de foto’s,wat resulteert in een verbluffend mooi, maar vooral geheel gepersonaliseerd eindproduct. Een geweldig mooie collectie foto’s van uw zwangerschap!

Tijd

In totaal zal de zwangerschapsshoot ongeveer een uur in beslag nemen.

Kosten

Zie de prijslijst.