Een zwangerschapsshoot wordt eigenlijk altijd ingepland wanneer u tussen de 32 en 36 weken zwanger bent. Uw buik is dan het mooist en dus helemaal ‘fotoshoot-waardig’! Natuurlijk zal er gezamenlijk overleg plaatsvinden, zodat ik de tijdens de fotoshoot volledig rekening kan houden met de wensen. Sommige willen eigenlijk niet op de foto, maar wel een mooie herinnering aan de zwangerschap… Laten we in ieder geval een opgelaten gevoel voorkomen door duidelijke afspraken te maken en de wensen voorop te stellen.

Waar

Omgeving  Nootdorp Zoetermeer, Rijswijk, Leidschendam westland, Delft, ‘s Gravenzande, Maassluis, Wateringen, Wassenaar, Oegstgeest,  Zuid Holland
Het is aan u hoe en waar u de fotoshoot wilt hebben. Mijn eigen studio biedt geweldige mogelijkheden, maar wanneer u een andere locatie wenst, pas ik mij daar volledig op aan. Eigen inbreng geeft vaak een uniek karakter aan de foto’s,wat resulteert in een verbluffend mooi, maar vooral geheel gepersonaliseerd eindproduct. Een geweldig mooie collectie foto’s van uw zwangerschap!

Jurken

ik ben nu nu ook in het bezit van een aantal mooie jurken die speciaal voor de zwangerschapsfotografie gemaakt zijn. Bekijk mijn portfolio of mail voor informatie.

Voorbereiding

Let op uw outfit. Geen broek met zwangerschapsband erin, een gewone BH is vaak mooier, let op dat de kleding niet te strak zit.

U mag verschillende setjes kleding meenemen en eigen accessoires maken het ‘eigen’ foto’s.

Tijd

In totaal zal de zwangerschapsshoot ongeveer een uur in beslag nemen.

Kosten

Zie de prijslijst.